Fiscale aangiften

Administratiekantoor Florapark kan voor uw onderneming de nodige fiscale aangiften verzorgen. Ons kantoor kan de omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting en vennootschapbelasting van uw onderneming indienen. Onze medewerkers zijn en blijven volledig op de hoogte van de huidige fiscale wetgeving.

Administratiekantoor Florapark werkt vanuit Haarlem aan het verzorgen van de financiële administratie en fiscale aangiften van ondernemingen. Onze medewerkers beschikken over de noodzakelijke fiscale kennis om de aangiften voor verschillende ondernemingen als:

  • eenmanszaken
  • v.o.f.
  • besloten vennootschappen

te verzorgen.

In sommige gevallen kunnen we u begeleiden tijdens het invullen van de aangifte. Buiten het verzorgen van fiscale aangiften kunnen we ondernemingen ook helpen met de volledige boekhouding. U kunt natuurlijk bij alle financiële en belastingaangifte diensten rekenen op een zorgvuldige dienstverlening.

Voor de fiscale aangiften van uw onderneming kunt u contact opnemen met Administratiekantoor Florapark. U kunt bellen naar 023-5310020 of uw gegevens sturen. Wij vertellen u dan graag meer over onze dienstverlening.