Boekhouden Totaal

Administratiekantoor Florapark biedt op het gebied van boekhouden een totaal pakket aan werkzaamheden. Ons kantoor is gespecialiseerd in het voeren van de financiële administratie en het verzorgen van fiscale aangiften voor ondernemingen. Wij kunnen elke onderneming volledig van dienst zijn op deze gebieden.

Bij Administratiekantoor Florapark werken 7 medewerkers vanuit Haarlem aan het verzorgen van de belastingaangiften en de boekhouding van ondernemingen. Wij zijn onder meer DGA’s, bedrijven uit het MKB en eenmanszaken van dienst met onze werkzaamheden. We kunnen voor uw onderneming het boekhouden in totaal verzorgen. We verwerken alle (loon)administratie, stellen jaarrekeningen op en kunnen voor prognoses en tussentijdse cijfers zorgen. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle regelgeving en standaarden op dit gebied.

U kunt het boekhouden in zijn totaal overlaten aan Administratiekantoor Florapark, dat gevestigd is in een monumentaal pand in Haarlem. Voor meer informatie over onze werkzaamheden en werkwijze kunt u contact met ons opnemen: info@florapark7.nl of 023-5310020.